On cuisine ensemble avec France Bleu Elsass

Du lundi au vendredi à 10h05

Michel Seidel
Michel Seidel - Régis Grman

Michel Seidel & Marie Chantereau : Priss vun de Revue des vins de France

Diffusion du lundi 10 février 2020 Durée : 46min

De Michel Seidel un d'Marie Chantereau vun de Bahnwirtschaft (Restaurant de la Gare) in Guewenheim hän e Priss vun de Revue des vins de France kriet! Horiche!

De Michel Seidel gibt eich au noch sin Rezapt fer d'Schneckesupp!

d'Züetate:

  • Brot
  • Schnecke (6 pro Person)
  • Knowli
  • Peterli
  • Schalotte
  • Ziwwle
  • Mehl
  • e Eigehl

's Rezept

  • e Tranche Laiwele schniide
  • 's Brot im Butter anbrätle
  • d'Schnecke kurz unter 's heisse Wasser mache
  • d'Ziwwle, d'Schalotte un de Knowli im Butter anschweisse
  • De Peterli nin mache
  • Drei Leffele vol Mehl nin mache
  • Mit'm Schneebääse energisch riehre
  • Wasser dran mache
  • D'Supp ganz langsam kechle lon
  • Bissele Salz, Pfeffer un Bouillon nin mache
  • e Eigehl schlaa un 's in d'Supp ninmische
  • d'Schnecke in d'Supp mache, un d'Bottkrischtle dezüe
  • Mit'me Glas Riesling serveiere, un warm geniese!